Een nieuw begin

Inspiratie sessie met Nathalie en Ellen

De dagen worden langer en alhoewel het weer nog niet meteen het gevoel geeft dat het lente is, is deze klimatologisch gezien echt op 1 maart begonnen. 

Ruimte creëren
Van oudsher is de lente een tijd waarin we de ramen openzetten om frisse lucht binnen te laten, oude rommel opruimen en schoonmaken om zo ruimte te creëren voor het nieuwe. 

De energie van de lente is bruisend en veelbelovend. Nieuwe mogelijkheden ‘hangen’ in de lucht. Hiervoor moeten we wel eerst plaats maken, zowel fysiek als energetisch. We zijn dan klaar voor een nieuwe start. Er is weer ruimte om het nieuwe, dat we in ons leven willen verwelkomen, te gaan zaaien. 

Woensdag 22 maart om 19.30 uur organiseer ik samen met Nathalie de Vries een online workshop waarin we je inspireren om de energie van de lente op diverse manieren te gebruiken.

Wat kun je verwachten?

  • Samen doen we een mooi ritueel met etherische oliën om energetisch je systeem schoon te maken.
  • We delen onze kennis over de cyclus van de seizoenen en de plaats die de lente hierin heeft.
  • Als afsluiting doen we een fijne visualisatie die je ondersteunt om te gaan ‘zaaien’. 

Informatie

  • Woensdag 22 maart 19:30-21:00 uur
  • Online bijeenkomst via Zoom
  • De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers
  • Inclusief een roller essentiële olie clearing mix
  • Jouw investering € 22,22

Aanmelden doe je hier

Nathalie de Vries is Counselor & Reiki practitioner. Ze begeleidt vrouwen met zachte kracht naar bezieling, ontspanning en plezier in werk en leven. Door ze terug te brengen naar hun essentie. Alles wat je nodig hebt ligt namelijk besloten in jou.

Ellen Geschiere is Energetisch Coach & NEI Therapeut. Ze helpt je helderheid te krijgen in patronen of onbewuste obstakels die je tegenhouden om je vrij en blij met jezelf te voelen. Er ontstaat inzicht en bewustzijn die helend werk. Oude patronen maken plaats voor zelfvertrouwen, acceptatie en compassie. Ruimte om je leven vorm te geven vanuit liefde voor jezelf.

Verandering begint met een eerste stap

× Whatsapp