"Uit Liefde voor jezelf"

Workshop Energetisch Je Grens Aangeven

Wie is de belangrijkste persoon in jouw leven? Je partner, je kinderen of je ouders? Of ben je dat zelf?

Als vrouw zijn we niet snel geneigd onszelf als de belangrijkste persoon te zien. Onze aandacht is meestal naar buiten gericht. We zorgen zo goed voor alles en iedereen dat we zelf meestal op de laatste plaats komen in plaats van op de eerste.

Bij veel vrouwen gaat dat toch een keertje knellen. Jouw IK gaat protesteren en dat vertaalt zich vaak in burn-out of andere klachten en problematiek. Op het eerste gezicht is dat heel vervelend maar je kunt het ook zien als een roep van jouw Innerlijke Zelf om wat meer gezien en gehoord te worden. Je wordt uitgedaagd om beter voor jezelf te gaan zorgen. Vanuit liefde voor jezelf. 

Een van de dingen die ons daarbij kan helpen is onze grenzen aangeven. Hoe logisch dit ook lijkt, vooral vrouwen vinden dit knap lastig. Vaak omdat we bang zijn voor de gevolgen. Bang om niet aardig gevonden te worden, anderen teleur te stellen of tot last te zijn. Hierdoor gaan we vaak over onze eigen grenzen heen. We ontzien anderen en zeggen zo eigenlijk nee tegen onszelf.

In de workshop “Uit liefde voor jezelf” gaan we aan de slag met grenzen aangeven. Ik ga je laten ervaren hoe je dit energetisch kunt doen en hoe je dit zelf in je dagelijkse leven vorm kunt geven. Je ontdekt dat je zelf onbewust de deur vaak open hebt staan, waardoor anderen makkelijk over jouw grenzen kunnen gaan. Wat dit jou te vertellen heeft en hoe je dit veranderen kunt.

Als jij het tijd vindt om nu vanuit liefde voor jezelf te kiezen dan zie ik je graag bij de workshop.

“When you say ‘Yes’ to others, make sure you are not saying ‘No’ to yourself. – Paulo Coelho

Informatie
Woensdag 10 augustus 20.00 – 21.00 uur
Vrijdag        19 augustus 10.00 – 11.00 uur
Woensdag 24 augustus 20.00 – 21.00 uur

De workshop vindt online plaats. Na aanmelding ontvang je een link. 

NB: vermeld hieronder welke datum je mee wilt doen.

Neem contact met mij op
Heb je vragen over de workshop? Bel of stuur een berichtje en ik zal spoedig reageren!

06-12615191
ellen@geschierecoaching.nl

Aanmelden

Verandering begint met een eerste stap

× Whatsapp