Individueel coachtraject

Je voelt je uit balans door een relatie- of loopbaan dilemma en komt er zelf niet uit. Een belemmerend patroon of een trauma verhindert je vanuit je kracht te leven waardoor je vooral aan het overleven bent. Of ben je op zoek naar zingeving en wil je weten wie je bent, wat je missie en je passie zijn en wat jij kunt bijdragen? Dan is een individueel coachtraject iets voor jou. In 6 sessies van 1,5 uur sta jij centraal. Ik kijk met een heldere en frisse blik mee naar je vraag of dilemma en help je inzicht in jouw situatie te krijgen. Gedurende het traject begeleid ik je bij het ontdekken van je eigen antwoorden en het vergroten van je persoonlijke kracht en effectiviteit door bewustwording en zelfkennis. Door inzicht ontstaat ruimte voor groei en verandering. Je komt dichter bij je kern en ontdekt jouw unieke weg in het leven.

Wil je weten wat dit traject voor jou kan betekenen? Je kunt een kennismakingssessie boeken van een half uur waarin we je coachvraag bespreken en kijken of het klikt.

Voor wie

 • null
  je zoekt tools om in balans te blijven als omstandigheden je overweldigen
 • null
  je bent op zoek naar zingeving of staat voor een levensbepalende keuze
 • null
  je hebt een fijn leven maar je mist “iets”
 • null
  je hebt last van emoties en gedragspatronen waarvan je de oorzaak niet begrijpt
 • null
  je hebt moeite om te gaan met conflictsituaties en het aangeven van je grenzen

Waarom een individueel coachtraject?

In een individueel coachtraject is er 100% aandacht voor jou en je coachvraag. We gaan de diepte in en hierbij leer je jezelf goed kennen. Je leert stilstaan bij wat er is en te reflecteren op jezelf door de spiegel die je voorgehouden wordt. Dit kan confronterend zijn maar helpt je vooruit te gaan op jouw pad van persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt stap voor stap je eigen weg en hoe je deze richting wilt geven. Als coach en NEI therapeut sta ik je zorgvuldig bij in dit traject.

Hoe ziet een individueel coachtraject eruit?

Een traject bestaat uit 6 sessies van 1,5 uur. De sessies vinden 1 x per 2 weken plaats, tenzij we in onderling overleg iets anders afspreken.
We beginnen met verkennen van je coachvraag en het doel dat je wenst te bereiken. Met behulp van diverse technieken/interventies gaan we op zoek naar achtergronden en inzichten die je helpen de context van je vraag helder te krijgen. Je ontdekt je opties tot verandering en samen bepalen we de acties die je helpen je doel te bereiken. Aan het begin van iedere sessie evalueren we het proces. Gaandeweg het proces checken we of de formulering van je coachvraag en doel nog aansluiten bij het moment. Aan het eind van het traject is er een eindevaluatie en spreken we een contactmoment af om te bespreken hoe het met je gaat.

Wat levert het je op?

 • null
  inzicht in blinde vlekken en de achtergronden van emoties en gedragspatronen
 • null
  je ontdekt de vraag achter je coachvraag en kunt zo aan structurele oplossingen werken
 • null
  grotere effectiviteit door het maken van keuzes vanuit bewustzijn en kracht
 • null
  helder zicht op je waarden, talenten en verlangens
 • null
  inzicht in effectieve communicatie