Life coaching

Je wilt de leider zijn van je eigen leven. Je wilt je krachtig voelen, vol van vertrouwen en de beste versie van jezelf. Maar, in realiteit voel je dat je het contact met jezelf bent verloren. Je weet niet hoe je dit moet herstellen. Door bewustwording en zelfkennis krijg jij steeds meer de regie over je leven. Je komt weer in balans en ervaart hoe licht het leven kan voelen. Een coachingstraject bestaat uit zes gesprekken van anderhalf uur. Dit traject kun je opdelen in drie onderdelen. 

1. Ontdekken
De eerste stap is het bepalen van een doelstelling voor jouw traject. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Waar ben je blij mee en wat wil je veranderen? We creëren meteen een bepaald niveau van zelfbewustzijn dat helpt met het maken van een plan van aanpak dat precies bij jou past.

2. Leren
Je gaat aan de slag met verschillende technieken en opdrachten. Je leert over de kracht van gedachten en emoties, en over hoe die invloed hebben op hoe je je voelt. In dit onderdeel leer je steeds meer over jezelf: wat je wilt meenemen en wat je wilt loslaten. Gaandeweg verliezen we jouw doelstelling niet uit het oog.

3. Floreren
In deze stap ervaar je verandering. Je voelt dat je weer zelf de touwtjes in handen hebt. Daadkracht, vertrouwen en rust zijn de kernwoorden. Daarnaast heb je een toolbox waarvan je altijd gebruik kunt maken wanneer je het nodig hebt.

Wat je wint bij het volgen van coachtraject:
  • Je voelt je rustiger, sterker, meer in balans
  • Je ervaart regie over je eigen leven
  • Je weet hoe je moet handelen wanneer je in aanraking komt met een tegenslag
  • Je bent in staat je grenzen te voelen en aan te geven
  • Je kunt je tijd bewuster indelen, waardoor je je bezighoudt met dingen waar jij je tijd aan wilt besteden
  • Je ervaart een diepere staat van tevredenheid en dankbaarheid

Losse sessie

Soms heb je behoefte aan een fris paar ogen. Een andere manier van denken. Er is niet zozeer sprake van een structureel, onderliggend probleem. In dat geval is een losse sessie een geschikte optie. Wist je dat je dit ook cadeau kunt doen?
Of doe er één cadeau

Ik zou nog wat meer willen weten over

Een coachtraject bestaat uit zes sessies van 1,5 uur. Deze sessies zijn volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Ik maak gebruik van verschillende technieken en
methodieken, speciaal afgestemd op de unieke persoonlijke en professionele groei van vrouwen.
In de zes sessies onderzoeken we samen alle aspecten van jouw leven. We destilleren wat jij écht wilt en bekijken ook praktisch hoe je dit kunt bereiken.

Afhankelijk van jouw leervraag maak ik gebruik van elementen uit bijvoorbeeld de Positieve Psychologie, NLP, en ACT. Dit combineer ik met een holistische kijk op het leven – en jou als vrouw in het bijzonder.

Het begint altijd met een kennismaking. Dit kan online, maar ook offline. In dit gesprek bespreken we ook jouw wens, hulp- of ontwikkelvraag. Vervolgens kun je het coachtraject in drie fasen indelen: ontdekken, leren en floreren. We blijven goed met elkaar in contact, door iedere sessie te evalueren en of we jouw wens, hulp- of ontwikkelvraag moeten bijstellen.

Een losse sessie is met name aanbevolen als je al vaker aan innerlijk werk hebt gedaan. Omdat je je eigen patronen al kent, kun je in één gesprek sneller tot de kern en nieuwe inzichten komen. Je kunt dit zien als een ‘APK voor je geest’. Als jouw vraag om een therapeutische benadering nodig heeft, dan is een eenmalige sessie niet heilzaam. Een dergelijke vraag heeft tijd en verdieping nodig. Bovendien is het ook goedkoper om een traject aan te gaan wanneer er meer gesprekken nodig zijn.

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je meer weten? Stuur me dan een bericht via het contactformulier.

Verandering begint met een eerste stap

× Whatsapp