Losse sessie

Je staat voor een belangrijke keuze en wilt graag met iemand sparren die je helpt helder te krijgen wat jij echt wilt, zodat je een bewuste keuze kunt maken. Je hebt behoefte aan inzichten om vanuit nieuwe invalshoeken naar je leven te kijken. Of ben je benieuwd wat coaching voor jou kan betekenen? In dit soort situaties geeft een losse sessie je snel voldoende inzicht en tools om concreet verder te kunnen.

Wil je weten of een losse sessie iets voor jou is? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik je graag het verschil uit met een INDIVIDUEEL COACHTRAJECT.

Wanneer een losse sessie?

Een losse sessie is een uitkomst wanneer je geen concrete coachvraag hebt maar wel behoefte aan een onafhankelijk klankbord en sparringpartner om je gedachten te ordenen over bepaalde thema’s die spelen in je leven. Door de gerichte vragen en interventies die ik inbreng word je je bewust van je eigen gedachten en gedrag en de keuzemogelijkheden die je hebt. Vaak zijn 1 of 2 sessies al voldoende om met de opgedane inzichten concrete stappen te kunnen zetten in je dagelijkse leven.
Ook in een crisissituatie kan een losse sessie je snel verder helpen. Soms lopen je emoties hoog op en is je heldere blik op de situatie verdwenen. Ik help je deze snel weer te hervinden.

Losse sessie cadeau doen?

Je hebt zelf de toegevoegde waarde van coaching in je leven al ontdekt en gunt iemand die je lief is die ontdekking ook? Of ken je iemand die je echt toe is aan een gesprek met een coach maar deze stap zelf nog niet durft te zetten. Geef dan eens een losse sessie cadeau!
Bestel hier een waardebon voor een losse sessie.