Magie in je leven

Inspiratie sessie met Nathalie en Ellen

Magie, wat is dat eigenlijk? In woordenboeken vind je niet veel meer informatie dan ‘toverkunst’, ‘sprookjesachtigs’ of ‘manier waarop mensen proberen natuurlijke krachten te beïnvloeden’.

Zelf kan ik het woord magie ook moeilijk in een term vangen. Maar bovenstaande termen dekken voor mij de lading niet.

Ik weet wèl wanneer ik iets magisch ervaar of voel! Bijvoorbeeld als ik in een sessie met een klant een kaart of remedie uittest die precies aansluit bij wat er onthuld mag worden op dat moment. Of als ik zelf voorafgaand aan een workshop een kaart trek die ik eerst niet kan plaatsen en als tijdens de workshop alles op zijn plek valt.

Zo zijn er inmiddels talloze momenten waarop ik iets magisch ervaren heb, vaak in gesprekken met klanten. Ik ben dan blijkbaar afgestemd op iets dat groter is dan ikzelf en ik voel ook steeds beter wanneer dit gebeurt. Ik krijg rillingen over mijn rug en benen of mijn handen worden heel erg warm. Ik krijg een soort beelden of woorden in mijn hoofd die zich als ‘vanzelf’ aandienen. En die, als ik ze uitspreek, voor de ander verhelderend zijn. Dit soort momenten zou ik als magisch willen beschrijven. Het zijn ervaringen die je met je hoofd niet kunt bevatten maar heel je systeem weet dat dit magische momenten zijn. Het mooiste is dat ze je met heel veel liefde en dankbaarheid vervullen.

Hoe is dat voor jou? Ervaar jij wel een magische momenten? Wil je hier met ons over delen?

Tijd voor meer magie in je leven? Juist nu? Vinden wij ook!

Daarom organiseren Nathalie de Vries en ik de inspiratiesessie ‘Magie in je leven’ En we delen graag met je waarom & hoe dan? En we zijn natuurlijk razend benieuwd naar de vele vormen waarin magie zich misschien al aandiende in jouw leven.

“Those who don’t believe in magic, will never find it” – Roald Dahl

Informatie
Vrijdag        2 december 10:00-11:00 uur
Woensdag 7 december 20:00-21:00 uur

Online via Zoom

Aanmelden kan hier
Vermeld a.u.b. welke datum je mee wilt doen

Nathalie de Vries is Counselor & Reiki practitioner. Ze begeleidt vrouwen met zachte kracht naar bezieling, ontspanning en plezier in werk en leven. Door ze terug te brengen naar hun essentie. Alles wat je nodig hebt ligt namelijk besloten in jou.

Ellen Geschiere is Energetisch Coach & NEI Therapeut. Ze helpt vrouwen zich bewust te worden van onbewuste obstakels die ze tegenhouden zich vrij en blij met zichzelf te voelen. Ze begeleidt je met diverse methodieken op je pad van bewustwording en groei.

Is dit niet precies wat je zoekt of wil je meer weten? Stuur me dan even een mail.

Verandering begint met een eerste stap

× Whatsapp