Van Kwetsbaarheid Naar Kracht


One Day Retreat 

Vrijdag 30 september 2022 | 10:00-16:00 uur

Landgoed Bleijendijk | Vught

In samenwerking met Nathalie de Vries

Wil je beter omgaan met kwetsbaarheid en je niet laten beperken door het idee dat je kwetsbaar opstellen een teken van zwakte is. Of dat je dan als emotioneel of labiel wordt gezien?
Wil je sterker worden in je eigen authenticiteit en het leven ten volle leven?
Verlang je ernaar je eigen waarden in de praktijk brengen in plaats van het leven te leiden dat anderen vinden dat je moet leven?

Ontdekkingstocht
Tijdens deze heerlijke dag voor jezelf ga je onderzoeken wat jou weerhoudt om je helemaal open te durven stellen. En je ontdekt wat je wint als je dit wèl gaat doen. In een veilige setting, op een prachtige locatie in de natuur en met een kleine groep vrouwen.

Delen werkt helend
Delen wat je echt bezighoudt, wat je angsten en je kwetsbaarheden zijn, is niet makkelijk. 
Het vraagt je over de berg van schaamte en afwijzing heen te stappen en moedige stappen te zetten om je open te stellen. Hoe spannend ook, jezelf kwetsbaar opstellen brengt verbinding, herkenning en werkt soms zelfs helend! Het gevoel dat je echt leeft. Dat je dapper bent en voor je keuzes uitkomt. 

Je kwetsbaar opstellen levert je immens veel innerlijke vrijheid op. En wie weet inspireer jij met jouw kwetsbaar zijn, anderen om zich open te stellen.

“You never know what part of your story, will be part of someone else’s healing” -Jennifer Williamson

Tip
Brené Brown gaf één van de best bekeken TED talks over de kracht van kwetsbaarheid en schreef er een gelijknamig boek over. Het is echt een aanrader als je nog niet bekend bent met haar werk of als je wel een reminder kunt gebruiken. Ze stelt o.a. dat krachtige kwetsbaarheid draait om de moed om jezelf te laten zien, dingen uit te proberen en het risico nemen te falen. Het is omarmen dat perfectie niet bestaat en dat winnen en verliezen beide bij het leven horen. 

Wat kun je verwachten:

Wat neem je mee naar huis:

Informatie en aanmelden

One Day Retreat ‘Van kwetsbaarheid naar kracht’
30 September 2022
10:00-16:00 uur
Landgoed Bleijendijk | Vught
https://www.bleijendijk.nl

Investering:
Single ticket € 147,- incl. btw
Duo ticket: € 127,- incl. btw per persoon
Je boekt nu t/m 28 september de laatste plekjes met een last minute korting van €50,-. Gebruik hiervoor code LASTBUTNOTLEAST en de korting wordt in je winkelwagentje verrekend.

Aanmelden:
Je ticket om deze heerlijke dag bij te wonen, kun je kopen via de site van Nathalie.

https://www.soulcharge.nl/werk-met-mij/retreats/oneday

Nathalie de Vries is Counselor & Reiki practitioner. Ze begeleidt vrouwen met zachte kracht naar bezieling, ontspanning en plezier in werk en leven. Door ze terug te brengen naar hun essentie. Alles wat je nodig hebt ligt namelijk besloten in jou.

Ellen Geschiere is Energetisch Coach & NEI Therapeut. Ze helpt vrouwen zich bewust te worden van onbewuste obstakels die ze tegenhouden zich vrij en blij met zichzelf te voelen. Ze begeleidt je met diverse methodieken op je pad van bewustwording en groei.


Ja, ik ben erbij

Verandering begint met een eerste stap


Plan een vrijblijvend gesprek

× Whatsapp