Op ontdekkingsreis naar binnen

Wat heeft het onuitgesprokene jou werkelijk te vertellen?

‘Ontdekken’ volgens het woordenboek: “(iets) waarnemen dat bestaat, maar nog niet bekend was”.

Maar ook: “gewaarworden, zien, onthullen, blootleggen, vinden wat verborgen is”.   

Waarom vinden we het toch zo lastig om onszelf te laten kennen? Om te vertellen wat er echt in ons omgaat, juist op moeilijke momenten? En juist in relaties met dierbaren.
Op deze ontdekkingsreis naar binnen zoeken we uit wat ons weerhoudt ons kwetsbare zelf te laten zien. En wat het ons oplevert als we onze pijn, verdriet en kwetsbaarheden wél aan anderen laten zien?

Ga jij mee?
Voel jij het verlangen om oude zaken op te lossen en je zo weer fijn te voelen in je gezin van herkomst? Is de tijd rijp om onverwerkt verdriet, pijn en spijt los te laten en vanuit liefde werkelijk in contact te komen met je geliefden? Staat een moeilijke relatie met je ouders liefdevol contact in de weg, of ligt er iemand op sterven met wie je graag dieper in verbinding wil komen voordat deze heengaat? Dan wil jij mee op deze reis!

Liefdevolle steun en gedeelde smart

Gedeelde smart is halve smart. Het delen van je angsten, kwetsbaarheden en verdriet kan je veel brengen. Zoals opluchting, steun en helderheid over welke stappen je wilt gaan zetten. Dit ervaar je al tijdens de bijeenkomsten in de groep maar uiteindelijk ook als je het gesprek aangaat met je dierbaren. Gaan praten over het onuitgesprokene zorgt voor verbondenheid. Door te delen stel je je kwetsbaar op en je nodigt hiermee de ander uit dit ook te doen. In plaats van jezelf of de ander te beschermen door niet alles te delen, kun je elkaar nu vinden en ondersteunen in jullie pijn en verdriet.

Veilige bedding

Ik heb een uniek systeem van verschillende methodieken samengesteld, dat steeds aansluit bij jouw ervaringen. Hiermee ga je onderzoeken welke redenen jij zelf hebt om het gesprek niet aan te gaan en wat de achtergrond ervan is. Welke schaduwkanten van jou een rol in het geheel spelen. Wat jouw waarheid en die van de ander is en hoe je elkaar in het midden kunt vinden. En hoe je open eindjes kunt sluiten. In de veilige bedding van een kleine groep ga jij ontdekken wat je nodig hebt om je vanuit je hart met de ander te verbinden.

De workshop 'Wat het onuitgesprokene jou te vertellen heeft' van Ellen was enorm liefdevol. Ellen vertelde heel duidelijk wat haar intentie met de workshop was en ging ook haar eigen pijnpunten niet uit de weg, wat mij gelijk een gevoel gaf dat jij ook kunt zeggen wat je wilt. De deelnemers respecteerden elkaar enorm en het voelde heel veilig. Iedereen liet elkaar in elkaars waarde. Erg mooi.

Wat ik geleerd heb, is dat elke deelnemer op een eigen manier dingen invult waarmee ze later problemen krijgen en het was erg prettig te horen dat iedereen worstelt met bepaalde vraagstukken. Het bleek dat delen inderdaad helen is. Het luchtte mij in elk geval erg op. Heel erg bedankt Ellen!
Bernadet

Hoe ziet het programma eruit?

  • In een groep van maximaal 8 personen gaan we 4 x 2 uur (online) samen op ontdekkingsreis.
  • Iedere sessie bestaat het delen van jouw verhaal en ervaringen en mijn persoonlijke begeleiding tijdens alle fasen van de reis.
  • We gaan werken met acceptatie- en vergevingsoefeningen, meditaties en visualisaties. We werken met Emotional Freedom Technique (EFT) en het zetten van intenties die aansluiten bij jouw ervaringen van dat moment.
  • Als bonus krijg je twee keer een 1-op-1 sessie van een uur waarbij je persoonlijke coaching op maat van mij krijgt. Deze vinden online of live plaats.
  • Iedere online sessie wordt opgenomen zodat je deze kunt terugkijken.

Informatie & aanmelden

Data:
vrijdag 24  september 2021 
vrijdag    1  oktober 2021
vrijdag  15  oktober 2021
vrijdag  29  oktober 2021

Tijd:
van 10.00 tot 12.00 uur
De workshop vindt online plaats. 

Wat kost deze ontdekkingsreis?
€ 297,- als je aanmeldt voor of uiterlijk 12 september. Meld je na 12 september aan dan is de prijs € 333,-. De prijs is inclusief BTW.

Vragen of meer weten?
Neem dan gerust contact met me op. Bel of stuur een berichtje en ik zal spoedig reageren!

0612615191
ellen@geschierecoaching.nl

Ik heb de workshop als prettig ervaren, en het heeft me verwonderd hoe vertrouwd ik me voelde met de andere deelnemers. Ik vond je uitstraling krachtig. Met daarbij de kwetsbaarheid, de niet wetend-heid, je openheid, je respons. Fijn dat je in het begin aangaf hoe je de workshop in gedachte had, maar ook aangaf (en voelde) dat het anders kan lopen, en daarbij ook ruimte gaf aan de deelnemers.
Jeanne

Aanmelden

Verandering begint met een eerste stap

× Whatsapp