Recensies

Jeanne

Iedere sessie met Ellen geeft me meer inzicht in mezelf, en duidelijkheid over mijn strubbelingen die ik tegenkom in mijn leven. Ongeacht op welk gebied deze liggen. Met haar kennis, brede interesse, mogelijkheden en ervaring werkt ze op een manier, die ik zeer waardeer, en waarin ik me gezien voel, zonder oordeel.

Renate

Ik ben met JOUW HULP weer mezelf geworden, als het ware gereset: terug naar de fabrieksinstellingen. De beste investering die ik in 2,5 jaar ooit heb kunnen maken.

Hanneke

Je hebt me altijd heel goed geholpen. Ik heb de sessies heel prettig gevonen en ik heb er veel steun aan gehad.

Elena

De workshop die Ellen samen met Ranah in Utrecht heeft gegeven voor vluchtelingstudenten was zeer geslaagd. In een hele korte tijd heeft zij een omgeving van vertrouwen weten te scheppen waardoor de studenten zich durfden te openen en de discussie weer snel op gang kwam. Met veel respect en empathie heeft zij ruimte gecreerd voor het delen van verhalen en zorgen. Gevoelens van somberheid en negativiteit zijn voor deze doelgroep niet vreemd, een aantal van hen vertelde later dat ze stress en rusteloosheid ervoeren voordat ze aan de workshop begonnen. Een paar uur later vertelden ze dat dit gevoel weg was. Ze konden weer met optimisme naar de toekomst kijken en met teruggevonden vertrouwen in hun eigen kunnen en kracht geloven. Dit was prachtig om te zien!

Olga

Ruimte voor mijn eigen tempo en de veiligheid bieden om uit te spreken wat ik dacht, vond en voelde was de sleutel die Ellen me gaf om los te komen uit mijn eigen gevangenis. Zonder oordeel, maar telkens een kleine suggestie, het schijnen van een lampje op een onderbelicht stukje van mezelf, en ja, soms op een strengere toon om dingen in beweging te brengen, typeren haar methodiek. Bij mij voelde ze feilloos aan wat ik nodig had, of waar ik mee verder kon. Ik kijk terug op een waardevolle periode waarvan ik nu pas echt overzie hoe dapper ik me opgesteld heb met als bonus een completere Olga. Had mezelf geen mooier kado kunnen geven.

Einoel

In de sessies en het contact met Ellen heb ik verbinding, ondersteuning en aansturing ervaren. Ellen kan zonder oordeel naar mijn verhaal luisteren en rekening houden met mijn grenzen en de situatie op dat moment. Van daaruit konden er in mijzelf ervaringen ontstaan die mij nu in het dagelijks leven helpen om beter bij mezelf te blijven. Ik doe dagelijks oefeningen en sta hierdoor sterker en heb meer energie dan voorheen. Ik kan beter mijn grenzen aangeven en bewaken, zo kom beter voor mezelf op, wil daar nog graag in groeien. Ik ben milder geworden voor mezelf en anderen.

Chiel

Tijdens de sessies heb ik Ellen als een hele fijne coach ervaren, ze is (opr)echt, present en meevoelend.

Melissa

Ik heb de sessies altijd prettig ervaren. Een open sfeer met een lekker kopje thee en goede gesprekken hebben me nieuwe inzichten gegeven over mezelf. Zo heb ik uiteindelijk geleerd om de muur die ik had opgebouwd af te breken en mijn hart open te stellen voor anderen.
Dankzij Ellen heb ik grote stappen kunnen maken op persoonlijk vlak, wat me mooie dingen (zoals mijn huidige relatie) heeft opgeleverd.

Suzan

We vonden het erg fijn bij Ellen. Ze denkt met je mee en stelt zich open op. Een luisterend oor, vooral voor mijn zoon van 7 jaar. Hij heeft door de NEI therapie meer zelfvertrouwen gekregen. Wisselwerking Ellen en thuis werkt prettig.