Kies je jaarthema en geef richting aan 2022

Feller Licht workshop

Voel jij ook dat in een wereld waarin zoveel gebeurt waar we geen invloed op hebben, het lastig is om je focus te houden op wat jij wilt? Op wat jij nodig hebt, nu op dit moment?

Het (niet) volhouden van goede voornemens aan het begin van het jaar is een voorbeeld van hoe snel we vaak alweer afdwalen van wat we ons hadden voorgenomen.

Het kan ook anders…

Met het kiezen van een jaarthema geef je richting aan het nieuwe jaar en help je jezelf om je focus erop te houden.

Een jaarthema kun je zien als een leidraad aan de hand waarvan jij je leven richting geeft dit jaar. Als je deze eenmaal gekozen hebt, kun je het gebruiken om je dagelijkse beslissingen op te baseren. Dit doe je door je steeds weer af te vragen of je keuze wel in alignement (overeenstemming) is met je thema.

Zelfliefde, dankbaarheid of vreugde
Dit zijn voorbeelden van jaarthema’s waarvan je nu misschien al voelt dat je hiernaar verlangt. In de workshop neem ik je mee met een geleide meditatie/visualisatie naar de wijsheid in jezelf en vanuit die plek maak je een bewuste keuze voor jouw jaarthema.

Daarna ga je met jouw thema aan de slag om voor jezelf te bepalen in welke aspecten van je leven je hier vooral je beslissingen en keuzes op wilt afstemmen.

Verlang jij ernaar dit jaar echt richting te geven vanuit je kernverlangens of behoeften? Ga dan mee op reis in deze workshop.

Informatie
Datum: vrijdag 21 januari 2022
Tijd: 10.00 uur – 11.00 uur
De workshop vindt online plaats. Na aanmelding ontvang je een link. 

Neem contact met mij op
Heb je vragen over de workshop? Bel of stuur een berichtje en ik zal spoedig reageren!

06-12615191
ellen@geschierecoaching.nl

Aanmelden

Verandering begint met een eerste stap

× Whatsapp