Transformatie traject

Je wilt jezelf omarmen en liefhebben. De grondslag waaruit je leeft krachtig maken. Maar je laat je leiden door angst, onzekerheid of een gebrek aan vertrouwen. Of je ervaart controleverlies, maar je kan de vinger er niet goed op leggen. Je hebt het gevoel te overleven in plaats van te leven.

Samen onderzoeken we hoe bepaalde patronen of denkbeelden zijn ontstaan. We kijken daarbij naar (mogelijke) onderliggende trauma’s en onverwerkte emoties. Ik help je om deze aan te gaan en te aanvaarden. Zo herstelt de balans tussen je lichaam, geest en ziel. Je doorgaat een transformatie van pijn en angst, naar liefde, vertrouwen en moed.

“Iedere sessie met Ellen geeft me meer inzicht in mezelf, en duidelijkheid over mijn strubbelingen die ik tegenkom in mijn leven. Ongeacht op welk gebied deze liggen. Met haar kennis, brede interesse, mogelijkheden en ervaring werkt ze op een manier, die ik zeer waardeer, en waarin ik me gezien voel, zonder oordeel.”
Jeanne

De stappen van het transformatie traject

 1. Bewustwording
  Samen onderzoeken we wat jouw hulpvraag precies is en scherpen deze aan. Hierdoor wordt onze focus duidelijk. Je wordt je dan bewuster van hetgeen waar je aan wilt werken.

 2. Verdiepen
  Vervolgens gaan we dieper in op jouw hulpvraag. We nemen een kijkje in de achtergrond ervan: denk bijvoorbeeld aan je opvoeding, wat je hebt meegemaakt en manieren hoe je omgaat met pijn en verdriet.

 3. Verbinden
  De volgende stap is om jezelf te verbinden met al jouw persoonlijke eigenschappen en gebeurtenissen die jou maken tot wie jij nu bent. Je leert jezelf los te zien van je hulpvraag. Dat stuk hoort bij jou, maar jij bent het niet. Door dat te ervaren, komt er meer ruimte om ‘jij’ te zijn.

Wat je wint bij het volgen van dit traject

 • Inzicht in jouw achtergrond en waar jouw hulpvraag vandaan komt.
 • Opluchting dat ook de donkere fragmenten uit jouw levensverhaal gezien mogen worden.
 • Bewustzijn van je eigen gedachten, patronen en daaruit voortvloeiende keuzes.
 • Een breder blikveld op jouw leven.
 • Liefde en begrip voor jezelf: je aanvaart ieder aspect van jezelf, van verleden tot en met heden.

Ik wil nog wat meer weten

Het transformatietraject kost € 1.017,-.

Het transformatie traject bestaat uit 8 sessies van elk 1,5 uur en 1 terugkom-sessie na 4 weken. De sessies vinden 1 x per 2 à 3 weken plaats. De tijd ertussen is voor reflectie en integratie.

We beginnen altijd met een kennismaking. Dit kan bij mij op locatie, maar ook digitaal. Hierin bespreken we jouw hulpvraag en tasten we elkaars verwachtingen af. Dit staat los van de 8 sessies. In de sessies daarna pluizen we jouw hulpvraag uit tot een dieper niveau: waar gaat het écht over? In de sessies probeer ik altijd te respecteren wat er mag gebeuren.

Ieder traject heeft een persoonlijke, unieke invulling. Ik maak gebruik van verschillende methoden en technieken, speciaal afgestemd op de unieke persoonlijke en professionele groei van vrouwen. Afhankelijk van jouw leervraag maak ik gebruik van elementen uit bijvoorbeeld de Positieve Psychologie, Systemisch Werk, NLP en ACT. Dit combineer ik met een holistische kijk op het leven – en jou als vrouw in het bijzonder.

Wat je erin stopt, haal je er ook uit. En vaak méér dan dat. Daarom is het aan te raden om tijdens het traject aantekeningen te maken. Noteer je gedachten, de inzichten die je opdoet en de praktische tips die je oppikt. Ook krijg je oefeningen mee. Dit zorgt ervoor dat je bewust wordt van je dagelijkse gedachten en gedrag, waardoor verandering makkelijker wordt. Maar verandering heeft op een onbewust niveau ook tijd nodig. En dat is per persoon uiteraard verschillend.

Wanneer gedurende het traject blijkt dat er meer sessies nodig zijn, bespreken we dit en passen we het traject aan. Ook betreffende de kosten. We doen alles in overleg en op maat voor jou.

Wil je meer weten of staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een bericht via het contactformulier.

Verandering begint met een eerste stap

× Whatsapp