Verhelder traject

Je wilt de leider zijn van je eigen leven. Maar soms komt er een uitdaging op je pad, waardoor je het contact met jezelf verliest. Je weet even niet meer hoe je dit moet herstellen. Ik help je om weer op adem te komen en licht te werpen op jouw hulpvraag.

Samen werken we toe naar bewustwording en verhelderen we jouw gedrag en patronen. Je leert om je uitdaging in een ander daglicht te zien: daardoor verandert de uitdaging. Je krijgt weer regie over het leven.

“Iedere sessie met Ellen geeft me meer inzicht in mezelf, en duidelijkheid over mijn strubbelingen die ik tegenkom in mijn leven. Ongeacht op welk gebied deze liggen. Met haar kennis, brede interesse, mogelijkheden en ervaring werkt ze op een manier, die ik zeer waardeer, en waarin ik me gezien voel, zonder oordeel.”
Jeanne

De stappen van het verhelder traject

1. Ontdekken
Samen bepalen we de doelstelling voor jouw traject. Daarvoor creëren we zelfbewustzijn: waar sta je nu? En waar wil je naartoe? Misschien ben je niet goed zichtbaar op je werk, loop je ergens tegenaan in je relatie of ga je over je grenzen heen. Ik kijk en luister wat je nodig hebt. Samen kijken we hoe we het traject vorm gaan geven.

2. Leren
Je leert over de kracht van gedachten, en hoe die invloed hebben op hoe jij je voelt. Door middel van verschillende methoden en oefeningen verruimen we je zelfbewustzijn. Gaandeweg verliezen we jouw doelstelling niet uit het oog. Ik loop mee op jouw pad, waarbij jij zelf de verantwoordelijkheid neemt voor jouw proces.

3. Floreren
In deze stap voel je dat je weer zelf de touwtjes in handen hebt. Je ervaart verandering, doordat je zelf een eerste stap zet. Je hebt anders leren kijken, waardoor de dingen veranderen waarnaar je kijkt. Hierdoor ervaar je vertrouwen, daadkracht en rust. Daarnaast heb je nu een toolbox met vaardigheden waarvan je altijd gebruik kunt maken wanneer je het nodig hebt.

Wat je wint bij het volgen van dit traject

  • Je voelt je rustiger, sterker en meer in balans.
  • Je ervaart regie over je eigen leven.
  • Je weet hoe je moet handelen wanneer je in aanraking komt met een uitdaging.
  • Je bent in staat je grenzen te voelen en aan te geven.
  • Je ervaart een diepere staat van tevredenheid en dankbaarheid: jij kiest voor jezelf.

Ik wil nog wat meer weten

Het verheldertraject kost € 597,-.

Het verhelder traject bestaat uit 4 sessies van 1,5 uur en 1 terugkom-sessie na 4 weken. De sessies vinden 1 x per 2 à 3 weken plaats. De tijd ertussen is voor reflectie en integratie.

We beginnen altijd met een kennismaking. Dit kan bij mij op locatie, maar ook digitaal. In dit gesprek spreken we jouw wens, hulp- of ontwikkelvraag. Dit staat los van de 4 sessies. In de sessies daarna onderzoeken we samen alle aspecten van jouw vraag. We destilleren wat jij écht wilt en bekijken ook praktisch hoe je dit kunt bereiken. In de sessies probeer ik altijd te respecteren wat er mag gebeuren.

Ieder traject heeft een persoonlijke, unieke invulling. Ik maak gebruik van verschillende methoden en technieken, speciaal afgestemd op de unieke persoonlijke en professionele groei van vrouwen. Afhankelijk van jouw leervraag maak ik gebruik van elementen uit bijvoorbeeld de Positieve Psychologie, Systemisch Werk, NLP en ACT. Dit combineer ik met een holistische kijk op het leven – en jou als vrouw in het bijzonder.

Wat je erin stopt, haal je er ook uit. En vaak méér dan dat. Daarom is het aan te raden om tijdens het traject aantekeningen te maken. Noteer je gedachten, de inzichten die je opdoet en de praktische tips die je oppikt. Ook krijg je oefeningen mee. Dit zorgt ervoor dat je bewust wordt van je dagelijkse gedachten, gedrag en manier van communiceren, waardoor verandering makkelijker wordt.

Wanneer gedurende het traject blijkt dat er meer sessies nodig zijn, bespreken we dit en passen we het traject aan. Ook betreffende de kosten. We doen alles in overleg en op maat voor jou.

Wil je meer weten of staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een bericht via het contactformulier.

Verandering begint met een eerste stap

× Whatsapp