December meditatie
Let Go & Open Up

Lichtcirkel Meditatie

Even tot stilstand komen, loslaten wat je niet mee wilt nemen in 2023 en je openen voor het nieuwe.

In deze donkere en hectische decembertijd neem ik jullie mee met een Lichtcirkel Meditatie. Mijn ervaring (en die van deelnemers aan mijn Lichtcirkel avonden) is dat mediteren online net zo krachtig is als daadwerkelijk fysiek bij elkaar zijn. Dit wil ik jullie graag laten ervaren.

We creëren een veilige, magische cirkel van Licht en je ervaart de verbinding die hierdoor ontstaat.

Een heilig moment voor jezelf, even op adem komen voor je de kersttijd ingaat. Loslaten wat je niet meer dient en je hart openen voor alle nieuwe mogelijkheden die 2023 je biedt. Je gaat ontspannen, opgeladen en vol verwachting het nieuwe jaar tegemoet.

Informatie
Datum: dinsdag 20 december
Tijd: 20.00 uur – 21.00 uur
De workshop vindt online plaats. Na aanmelding ontvang je een link. 

Neem contact met mij op
Heb je vragen over de workshop? Bel of stuur een berichtje en ik zal spoedig reageren!

06-12615191
ellen@geschierecoaching.nl

Aanmelden

Verandering begint met een eerste stap

× Whatsapp