"Op Adem Komen"

Korte persoonlijke coachsessie

Zit je vol onrust, stress of andere emoties waardoor je niet echt tot rust kunt komen? Je de verbinding met je Zelf kwijt bent? Verlang je ernaar om innerlijke rust en vrede te voelen nu, in dit moment? Wat er ook gebeurt om je heen?

In deze korte maar persoonlijke sessie help ik je met een krachtige oefening weer te landen in je lijf en de rust terug te laten keren in je hoofd. Je voelt hoe je letterlijk weer op adem komt. Weer verbinding hebt met je lichaam. Het is alsof je weer landt in jezelf. Er ontstaat ruimte om verder te gaan met je leven, zonder daarbij jezelf te verliezen.

Het mooie van deze korte sessie is dat je meteen leert hoe je deze krachtige oefening ook zelf kunt doen. Op ieder gewenst moment, wanneer jij het nodig hebt.

De oefening kalmeert en zorgt meteen voor ontspanning. Kom het zelf maar ervaren. 

Informatie
De sessie vindt plaats via Zoom en duurt ca. 30 minuten. Na aanmelding neem ik contact met je op om de afspraak te plannen en ontvang je een link. 

Voor Feller Licht geldt nu een speciale prijs van € 35,-. (Vermeld bij het aanmelden de kortingscode FELLER LICHT).

Neem contact met mij op
Wil je gebruik maken van deze speciale actie en een afspraak plannen? Bel of stuur een berichtje en ik zal spoedig reageren!

06-12615191
ellen@geschierecoaching.nl

Aanmelden

Verandering begint met een eerste stap

× Whatsapp